Sonbaharın depresif havasını dağıtmaya ne dersiniz? Mis kokulu dağ meyveleri ve nane yapraklarıyla süsleyeceğiniz dondurmanız size yazdan esintiler getirecek. Dondurmalı sunuma bir de kış dokunuşu ekledik: kestaneli dondurma.
Yaz ve kışı bir araya getiren tatlınızın sizlere keyif vermesini dileriz.
Malzemeler:
- Bir miktar frambuaz sosu,
- Birkaç frambuaz ve böğürtlen,
- Pudra şekeri,
- Nane yaprağı,
- Yağlı kağıt,
- Carte d’Or Selection Kestane Keyfi
Frambuaz sosunu, yağlı kağıttan hazırladığınız huniye doldurun.
Tabağın üzerine içi içe halkalar çizin.
Pudra şekerini süzgeç yardımıyla serpin.
Meyveleri, halkaların üzerine dağıtın.
Dondurma kepçesi yardımıyla bir top Carte d’Or Selection Kestane Keyfi’ni tabağın ortasına, halkaların merkezine yerleştirin.
Nane yaprağı ile servis yapın.
2 yorum:
ayyy ben blogu yerım.bı dındurma tutkunu olarak nasılda gec kalmısım kesfetmekte
Kestane kebab yemesi sevap dondurma ile çok güzel giderrr. Ellerinize sağlık.Blog çok güzel begendim.Takipcinizim.Sevgilerrrrrrr.
Yorum Gönder