24 Kasım 2009 Salı

Dağ Meyveli Tutku Girdabı

Sonbaharın depresif havasını dağıtmaya ne dersiniz? Mis kokulu dağ meyveleri ve nane yapraklarıyla süsleyeceğiniz dondurmanız size yazdan esintiler getirecek. Dondurmalı sunuma bir de kış dokunuşu ekledik: kestaneli dondurma.

Yaz ve kışı bir araya getiren tatlınızın sizlere keyif vermesini dileriz.

Malzemeler:

  • Bir miktar frambuaz sosu,
  • Birkaç frambuaz ve böğürtlen,
  • Pudra şekeri,
  • Nane yaprağı,
  • Yağlı kağıt,
  • Carte d’Or Selection Kestane Keyfi

Frambuaz sosunu, yağlı kağıttan hazırladığınız huniye doldurun.

Tabağın üzerine içi içe halkalar çizin.

Pudra şekerini süzgeç yardımıyla serpin.

Meyveleri, halkaların üzerine dağıtın.

Dondurma kepçesi yardımıyla bir top Carte d’Or Selection Kestane Keyfi’ni tabağın ortasına, halkaların merkezine yerleştirin.

Nane yaprağı ile servis yapın.

2 yorum:

Işıl dedi ki...

ayyy ben blogu yerım.bı dındurma tutkunu olarak nasılda gec kalmısım kesfetmekte

ANNEMİNELİ dedi ki...

Kestane kebab yemesi sevap dondurma ile çok güzel giderrr. Ellerinize sağlık.Blog çok güzel begendim.Takipcinizim.Sevgilerrrrrrr.

Yorum Gönder