Malzemeler:
½ su bardağı yulaf ezmesi (30g),
½ su bardağı un (65g),
½ su bardağı esmer şeker (75g),
4 adet şeftali, Carte d’Or Vanilyalı,
Carte d’Or Kaymaklı Dondurma (2 kaşık).
Hazırlanışı:
Yulaf ezmesini, un ve esmer şeker ile karıştırıp, hamur haline gelene kadar çırpın. Şeftalileri soyup, çekirdeklerini çıkartın. Dilimleyerek yağladığınız fırın kabına dizin. Üstüne hazırladığınız hamuru yayın.
Önceden 200 C derecede ısıttığınız fırında kızarana kadar 20 dakika pişirin. Tercihinize göre tatlınızı ılık veya sıcak olarak 1 top Carte d’Or (tam ürün adını yazalım ) Vanilyalı, 1 top Carte d’Or (tam ürün adını yazalım ) Kaymaklı Dondurma ile servis yapın.
İsterseniz karamelli sos ile de süsleyebilirsiniz.
2 yorum:
AMAN ALLAHIM HIMMM ÇOK LEZİZ OLMUŞŞŞ HEMEN DENEMELİYİM
SEVGİLER
faydalı bi blog olmuş
Yorum Gönder