23 Ağustos 2009 Pazar

Rokoko

Malzemeler:

  • 2oo gr beze
  • 40 gr bitter çikolata
  • Birer top Carte d’Or Classic Çikolata Parçalı Kaymak / Vişne / Çikolata

Hazırlanışı:

Yuvarlak kek kalıbının içine streç film yayın. Bezeleri kağıt havlu arasında ufalayın. Kek kalıbının içine Carte d'Or Çikolatalı Dondurmayı yayın üstüne bezelerin yarısını serpin, buzlukta dondurun.

Üstüne Carte d'Or Vişneli Dondurma ve bezelerin kalanını serpin,tekrar dondurun.

En üste Carte d'Or Çikolata Parçalı Kaymak yayın ve buzlukta bütün gece bekletin.

Rendelediğiniz çikolata parçacıklarıyla servis yapın. İsterseniz vişneli sosla süsleyebilirsiniz.

3 yorum:

derya dedi ki...

Aman Allahım ben kıyıpta yermiyim bu güzelliği bilmem muhteşem ellerinize sağlık.Kocaman sevgiler.

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Harika görünüyor. İzmirde bu pasta çok meşhurdur.
Ellerinize sağlık
Tijen AKTAY

Adsız dedi ki...

merhabalar-tesadüfen ögrendim blogunuzu hoş sunumlar ve tanıtımlar emeginize saglık sevgiyle kalınız.
www.yemekkahvekokusu.blogcu.com

Yorum Gönder