30 Aralık 2009 Çarşamba

Carte d’Or ile Sürpriz Pasta

Yeni yıl partileriniz için menü ve tatlı tarifi vermeye devam ediyoruz. Biliyoruz ki menünüzdeki mezeleri, börekleri ve ana yemeği hazırlarken epeyce zaman geçireceksiniz. Sizinle paylaştığımız bu pratik tatlı tarifini kısa sürede hazırlayabilecek ve yılbaşı gecenizi şık bir sunumla sonlandıracaksınız.


Malzemeler:
  • 1 kutu Carte d’Or Selection Krem Karamel,
  • Dilediğiniz miktarda badem, kayısı ve karamel sos,
  • İsteğe göre bir miktar nar tanesi,
  • Birkaç adet nane yaprağı

Hazırlanışı:
Carte d’Or Selection Krem Karamel’i hafifçe yumuşatın. Porsiyonluk veya bütün kalıba yerleştirip, iyice bastırın ve derin dondurucuya koyun. Bir müddet beklettikten sonra, kalıbı 1 dakika sıcak suya batırıp, servis tabağına ters çevirerek alın. Pastanızı badem, kayısı ve karamel sos ile servis yapın. Dilerseniz nar taneleri ve nane yaprakları ile süsleyebilirsiniz.

“Carte d’Or ile Sürpriz Pasta” ile önerilen menü:
  • Yılbaşı için üretilmiş bütün fırında tavuk
  • Sebze timbal
  • Patlıcanlı pilav
  • Pastırmalı ve peynirli milföy börek
  • Humus
  • Zeytinyağlı yaprak sarması
  • Zencefilli fava
  • Carte d’Or ile sürpriz pasta

2 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

wawww harika öneri için tşk ederiz..
sevgiler

Betül KAVAL dedi ki...

nefis gözüüyor vallahi mtlaka deneyeceğim..

sevgier

Yorum Gönder