9 Eylül 2009 Çarşamba

Kayısı Güneşi

Malzemeler:

500 g kuru kayısı,

50 g bal (1/2 kahve fincanı),

1 adet vanilya çubuğu,

Limon suyu,

Carte d’Or Selection Krem Karamel (1 top),

Carte d’Or Vanilyalı Dondurma (1 top).

Hazırlanışı:

Fırın kabına yağlı kağıt yayın. Kayısıları bal ile karıştırın. Vanilya çubuğunu kazıyıp karışıma ekleyin. Alüminyum folyo ile üstünü örtün. Önceden 180 C derecede ısıttığınız fırında 30-35 dakika pişirin. Limon suyunu ekleyip soğumaya bırakın. Carte d’Or Selection Krem Karamel ve Carte d’Or Vanilyalı Dondurma ilavesiyle servis yapın. Bu tatlıyı suyunu boşaltıp ikiye kırdığınız taze Hindistan cevizinin içinde de servis yapabilirsiniz.

1 yorum:

derya dedi ki...

Muhteşem süpersiniz ellerinize sağlık sevgiler..

Yorum Gönder