8 Eylül 2009 Salı

Carte d’Or Patisserie Tel Kadayıflı

Servis kolaylığını keşfetmeniz için öneriler

Carte d’Or Tel Kadayıflı, fıstıklı tel kadayıfı üzerinde nefis kaymaklı dondurması ve Antep fıstığı parçalarıyla kadifemsi bir lezzet sunuyor. Geçmiş günlerde dondurmanızı kutusundan kolayca çıkaracağınız yöntemi paylaşmıştık. Okuyamayanlar için tekrar edelim:

Dondurmayı dolaptan çıkardıktan sonra 5 dakika yumuşaması için bekleyin.

Bir spatula yardımıyla dondurmayı alttan kaldırıp kutusu ile ilintisini kesin. Üzerine kapağını yeniden kapatıp kutuyu ters çevirin.

Kapağın üzerine bütün olarak çıkardığınız dondurmanızı tekrar çevirerek tabağınıza alın ve dilimleyerek servis edin.

4 yorum:

Asuman'la dedi ki...

Daha önce bir çok kez yedim tel kadayıfa bayılırım dondurmalı şahane bi lezzet balıktan sonrada çok ideal
kalıptan böyle çıkarmayı hiç düşünmemiştim teşekkür ederim..

ZarpandiT dedi ki...

kalıptan çıkarmadan tek basına yediğim yegane lezzet bayılıyorum bu çeşidinize ;)

boncuk mutfakta dedi ki...

Menüler süper çok teşekkürler .Tel kadayıflı dondurmanız sevdiğim bir lezzet .Sevgiler , iyi çalışmalar.

Aicha! dedi ki...

Ben tel kadayıf hastayım ama yazın ağır geliyor diye yiyemiyordum. Çok teşekkürler sayenizde yazın da bol bol kadayıf yiyorum :)

Yorum Gönder