11 Eylül 2009 Cuma

Dağ Meyveleri Kupu

Malzemeler:

50 g frambuaz,

50 g böğürtlen,

50 g vişne,

50 g esmer şeker,

Taze nane,

2 top Carte d’or Light Vanilyalı Dondurma.

Hazırlanışı:

Frambuaz, vişne ve böğürtlenleri yıkayıp süzün. Meyvelerin yarısını esmer şeker ile tencereye koyun. Kaynayınca, el blenderı ile pürüzsüz hale gelene kadar çırpın, soğumaya bırakın. Kalan meyvelerle Carte d’Or Light Vanilyalı Dondurma’yı kup bardağına yerleştirin. Üzerine sosu ekleyin. Yaban mersini, melisa veya taze nane yapraklarıyla süsleyerek Carte d’Or Light Vanilyalı Dondurma ile servis yapın.

İsterseniz vişneli sosla süsleyebilirsiniz.

1 yorum:

ESRA ERDÖL dedi ki...

Çok lezzetli ve sağlıklı görünüyor,,
tesekkurler paylaşım için ;)

Yorum Gönder