21 Ağustos 2009 Cuma

Milföy Hamurunda Sıcak Çikolata

Malzemeler:

  • 4 adet milföy hamuru
  • 12 parça bitter çikolata (80g)
  • 1 adet yumurta sarısı
  • Carte d’Or Halis Kaymak Tadında ( 1 top)
  • Carte d’Or Çikolatalı Dondurma ( 1 top)

Hazırlanışı:

Milföy hamurlarının ortasına dörder parça çikolata yerleştirip rulo halinde sarın.

Hamurları, yağlı kağıt yaydığınız tepsiye katlama bölümleri alta gelecek şekilde aralıklı olarak dizin.

Yumurta sarısını çırpıp fırça yardımıyla üstlerine sürün. 20 dakika buzdolabında bekletin.

Önceden 200 C derecede ısıtılmış fırınınızda 15-20 dakika pişirin.

Sıcak iken 1 top Carte d’Or Halis Kaymak Tadında ve 1 top Carte d’Or Çikolatalı Dondurma ile servis yapın.

İsteğe göre üzerine çikolatalı sos eklenebilir.

1 yorum:

boncuk mutfakta dedi ki...

Bu leziz menü için teşekkürler.Hayırlı ramazanlar.

Yorum Gönder